Mijn naam is Simone Bakker ik heb in 2002 mijn eigen uitlaatserivce Dogs Paradise opgericht. Ik laat inmiddels al meer dan 18 jaar honden uit en doe dit nog steeds met heel veel plezier. Mijn honden worden in vijfhuizen uitgelaten in groepjes van 10.

Zelf heb ik een American Bully Pocket genaamd Monkey ze is geboren op 20/09/20 en super sociaal. Sinds kort heb ik er ook een Old English Bulldog teefje bij genaamd Hummer zij is geboren op 07/08/2021 en super sociaal.

Op maandag, dinsdag en donderdag heb ik 2 wandelingen en op woensdag en vrijdag 1 wandeling.  Ik haal de honden thuis of vanaf kantoor op.

De 1e keer kom ik even langs om een intake gesprek te houden. Zodat we kennis kunnen maken en ik uw viervoeter kan ontmoeten. Ik werk met een vast rooster. De hond dient minimaal 1 x per week mee te gaan. Dit zodat hij snel in de groep word opgenomen.

De honden zijn ruim 3 uur bij mij dit is inclusief de wandeling.

Bij terug komst zal ik ze netjes afdrogen wanneer dat nodig. Ik heb een diversie tijd aan rassen die mee gaan van Shih tzu tot Bloedhond. Puppy's mogen mee wanneer ze hun laatste enting hebben gehad. De wandelingen worden aan de groep aan gepast.

Daar ik een vergunning heb om met mijn honden te mogen wandelen is het wel zo dat ik helaas niet alle rassen mee mag nemen.

Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.